6/18/2014

fuck what they think

Vaatehuone peilailua ja turhaa kamerahuorausta. Kuvissa näkyvillä myös kirpparilöytöjä. Niittirannekkeita löysin kaksi, euron kappale, helvetin suuri ristikaulakoru (joka näkyy huonosti kuvissa) taisi maksaa euron tai pari. Kaikki korut löysin samasta pöydästä ja siinä olisi varmasti ollut paljon kaikkea muutakin kivaa, mutta rahatilanteen ollessa suoraansanottuna paska, piti pitkin hampain mennä vaan eteenpäin hamstraamatta koko pöytää tyhjäksi. Näiden ihanuuksien lisäksi löysin parilla eurolla kivat mustat perusfarkut, jotka lyhennän shortseiksi. Näin myös mun pikkuteinilissu aikaista parasta kaveria, jolta sain lähes käyttämättömän niittivyön. Niitä kun ei voi koskaan olla liikaa. 
Kynsiinkin ehdin räpeltää jotain pientä. Aluksi näiden piti olla perus mustat glitterikynnet, mutta meikkilaatikossa lojui käyttämättömäksi jäänyt earcuff josta revin ristin irti ja liimasin keskisormeen. Ihan kiva pikku yksityiskohta.
Oon varmaan tän talon lempparinaapuri kun huudatan musiikkia täysillä aamusta iltaan noilla kajareilla. Basso kuuluu varmasti pihalle asti. Ihme ettei kukaan oo vielä tullut valittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti