6/19/2014

ei sun tarvii muuttaa itseäsi

"Onko nää mun vaatteet nyt vähän turhan radikaalit?"
"On"
"Hyvä"
Kaikki jotka tuntee mut (tai luulee tuntevansa) tietää, että rakastan ihmisten järkyttämistä ja hämmennyksen aiheuttamista. Siksi näytän juuri siltä kuin itse haluan, puen ylleni niin paljon rautaa ja mustaa nahkaa kuin sielu sietää, viilaan kynteni teräviksi ja leikkaan pääni sivut kaljuiksi. Parhaat paikat mun silmää miellyttävien vaatteiden ja asusteiden löytämiseen saattaa olla huvittavia, mutta se on osa mun tyyliä ja nautin siitä suunnattomasti kun mua katsotaan "wtf?" -ilmeellä kertoessani että ostin nää sukkahousut kaalimadosta. (Kannattaa oikeesti tsekata sukkahousut sieltä, loistavia ihan arkikäyttöönkin, jos tykkää vähän erikoisemmista!) Yksi asia mitä vihaan yli kaiken (itselläni siis), on massateinivaatteet. Nojoo omistanhan mäkin Guessin laukun ja kaulakorun, ja perus Gina, H&M ja Seppälä kamaa, mutta perusvaatteisiin lisäämällä saa niin suunnattoman paljon omaa itseään esille että kannattaa panostaa. 
Mm. kirpparit on loistavia paikkoja vaatteiden ja varsinkin asusteiden etsimiseen. Vaatteista saa helposti tuunattua itse juuri sellaisia kuin itse haluaa, hyvin pienellä vaivalla ja vielä pienemmällä rahalla. Näin opiskelijabudjetilla kirppareilla voi käydä shoppailemassa jopa pari kertaa viikossa kun sinne uppoaa niin vähän rahaa. 


4 kommenttia:

 1. Ja nyt sit aihe ehdotus, kerro miten saat noin kivan silmämeikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onnistuu, vaikka tää onkin maailman yksinkertaisin meikki minkä keksin :D:D Voin kokeilla kuvata videoo jos kiinnostaa, mutta onnistuu ihan kuvillakin. Kumpi ois parempi? (Videota en oo koskaan kuvannut eli se saattaa olla vähän vaikeampi mut oon valmis kokeilemaan :D)

   Poista
 2. Varmaan kuvista sais kivoja! Ja tosiaan mä käytän aina samaa tyyliä ja mua vituttaa suoraan sanoen etten vaan _osaa_ tehdä sellasta kuin haluisin, mutta muiden ihmisten tekniikat on kivoja tietää jospa joskus onnistuisin!

  VastaaPoista
 3. täällä yksi massasta poikkeava ja joka yhtyy tähän postaukseen 6-1 (Y) !

  VastaaPoista