5/06/2014

Perusmeikki - how I do my makeup

Noniin apinat mäyräkoirat sun muut pölypallot. Edellisessä postauksessa multa pyydettiin meikkitutoo/postausta mitälie, ja tää on nyt kai vähän tutoriaali/meikkipostaus perusmeikistä. Yleensähän mun meikki muuttu joka päivä ja käytän eri värejä, joskus en värejä ollenkaan, mutta eyeliner ja musta luomiväri on perusjuttuja joka meikissä. 


Ekassa kuvassa oon nyt väsännyt valmiiksi meikkipohjan, johon on käytetty toisen kuvan meikkejä (meikkivoide, peiteväri, puuteri, aurinkopuuteri). Myös kulmat on muotoiltu ja väritetty tummanruskealla luomivärillä. Näytän kuulemma aivan jätkältä ilman silmämeikkiä, ja on kai pakko olla samaa mieltä kun katson tota ensimmäistä kuvaa..

Anygays, sitten päästään silmämeikin väsäämiseen. Pohjustan aina koko luomen tuolla Joe Blasco Cosmeticsin peitevärillä, jotta luomiväri tarttuu paremmin. 


Pohjustuksen jälkeen lisään valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle. Kuvassa näkyy vähän huonosti jostain syystä, mutta en jaksa antaa sen häiritä. Ja noi valkoiset paskat ripsien tyvessä on helvetin sitkeetä ripsiliimaa joka ei suostu koskaan lähtemään kunnolla meikkejä pestessä.


Seuraavaksi piirrän mustalla luomivärillä tuollaiset "siivet" silmäkulmista kulmaluuta kohti viistoa sivellintä käyttäen ja häivytän luomivärin liikkuvalle luomelle.


 Seuraavaksi punaista (tai mitä väriä huvittaa laittaa) luomiväriä liikkuvan luomen keskiosaan ja alaripsien tyveen, jonka jälkeen häivytin punaisen ja mustan rajan, samaten kuin mustan luomivärin ja kulmaluun valkoisen luomivärin häivytys.


Punainen ja musta luomiväri on 88 värin paletista, jonka tilasin joskus vuosia sitten lentokoneessa sellaisesta lehdestä. Eli paletin nimestä ei ole mitään tietoa, mutta näitä löytyy suhteellisen halvalla mun muistikuvan mukaan esim jean.fi:stä.


Kun olen tyytyväinen luomiväreihin, rajaan silmän yläosan nestemäisellä eyelinerilla. Tuon "siiven" pituus riippuu vähän päivästä. Joskus huvittaa tehdä pitempi, joskus hiukan lyhyempi. Tänään se oli sellaista aika perus rajaus -luokkaa.


Alarajauksen teen Maybellinen geelivärillä käyttäen apuna H&M:n ikivanhaa liquid eyeliner kynää. Samalla teen silmien sisänurkkaan rajaukset, jotka yleensä vahvistan nestemäisellä rajausvärillä.


Ripsiväri ylä- ja alaripsiin. Itse en taivuta ripsiä koska se hankaloittaa tekoripsien laittoa. Ripsarin jälkeen voi halutessaan lisätä tekoripset kuten itse lähes aina teen, sekä huulipunaa. Vielä hiukset hyvin (mun tapauksessa pidenykset päähän) ja voila, valmista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti