5/04/2014

How can I sleep at night I got a war inside my head

"Don't even try to take this weapon from me
I like you more and more the less that you breathe"

Hiukset naama ja kamera ei tänäänkään suostuneet yhteistyöhön mun kanssa. Ensin sain ripsiliimaa silmään jonka jälkeen en jaksanut tapella tekoripsien kanssa, eikä pidennyksetkään suostuneet asettumaan oikein. Luomivärit levis ja valkoisesta tuli sininen koska oon laiska pesemään siveltimiä. Fiilis ei oo parantunut ees kahvilla ja tupakilla. Koko ajan vähän hassu olo. Oonkohan tehnyt vääriä valintoja? Aamupalakin on unohtunut, helvetin kuustoista.


Himoitsen taas uusia hiuksia ja uusia lävistyksiä. Just kun luulin että oon tyytyväinen näin, tulee pakottava tarve muuttua jotenkin. Päätä särkee ja ajattelen liikaa.


4 kommenttia:

 1. Voisiks tehä postaukse masennuksest?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy vähän harkita asiaa, koska aihe on kuitenkin vähän arka. Voi olla että päällisin puolin voin kertoa jotain omakohtaisia kokemuksia sun muuta. Vanhaan blogiin palautin äsken postauksen ihan sun kommenttia varten: http://monynn.blogspot.fi/2013/08/the-pain-wont-last-forever-cmoon-let-me.html Siinä kerron jonkin verran masennukseen liittyviä asioita, viiltelystä lähinnä koska siitä oli syntynyt juuri pienimuotoinen paskamyrsky facebookin puolella. Ehkä jaksan joskus toteuttaa täälläkin hiukan monipuolisemman tekstin aiheesta :)

   Poista
 2. Tuntuu tyhmältä laittaa tää kommentti ton edellisen kommentin lukemisen jälkeen, mut

  NYT MEIKKI TUTOO JA VÄHÄ ÄKKII! Aaa oikeesti ihan sika hieno look! Mitä luomivärejä käytät et ne on noin pigmentoituneita? Kauan sulla yleensä kestää tehä tällänen meikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllähän se onnistuu :DD mulla vaan on oikeesti ehkä maailman paskimman meikit käytössä, ja tän postauksen meikkiin käytin aikaa ehkä vaan 10min kun homma kusi jo heti alkuunsa... :D mutta joo, katsotaan jos vaikka jo tänään ehtis :)

   Poista